Back to All Events

Drømmer du om å fotografere Moskus?


  • Hjerkinn Fjellstue (map)

Bli med på en spennende og lærerik workshop på Dovre. Med base på Hjerkinn Fjellstue skal vi besøke Moskusen i sitt rette element. Naturfotograf Roger Brendhagen vil gi deg en innføring i naturfotografering. Han og guidene fra Moskus-safari Dovrefjell lover noen innholdsrike dager i fjellheimen!

Du vil få generelle tips og praktiske råd – i tillegg til å kunne få teste og låne forskjellig fotoutstyr. Herunder 200-400mm, 300mm, 400mm, 500mm, 600mm, etc. Oppmøte på Hjerkinn Fjellstue kl 18.00 fredag, avslutning ca kl 16.00 på søndag. Det blir ikke satt opp felles transport, så kursdeltakere må komme seg til Hjerkinn med egen bil eller tog. Fredag blir det foredrag og innføring i naturfotografering. Lørdag kveld blir det en times foredrag i hvordan man forteller en historie med bilder, samt hvordan man selger bilder. Lørdag og søndag blir i sin helhet brukt i felt – på søk etter moskus, fjellrev og elg. Pass å kle deg godt/ta med ekstra klær og godt med niste.

Earlier Event: September 17
Geocache-festival
Later Event: June 21
Moskussafari på Dovrefjell