www.frich.no · hjerkinnhus@frich.no · Telefon 464 20 102

Hjerkinn Vandrerhjem Hjerkinnhus er en tidligere militærforlegning. Vi har rimelige 4-6 mannsrom, stor spisesal (110 personer), undervisningslokale (20-100 personer), badstue, tv-stue, en stor familiehytte og 2 utleieleiligheter. Våre gjester er stort sett utemennesker, som f.eks lavinehund-førere, fuglehundeiere som trener med Elin Wittussen, pilegrimmer og folk som skal på moskussafarier eller fotturer.

For familier er HV-hytta perfekt, med 10 sengeplasser fordelt på 2 store soverom, stor stue, parabol-tv, fullt utstyrt kjøkken, bad og stort uteområde. Norske Vandrerhjem er en medlemsorganisasjon som er en del av det internasjonale nettverket Hostelling International. I Norge er det nå 83 vandrerhjem og organisasjonen er inne i en rivende utvikling.

Internasjonalt er det over 4000 vandrerhjem i 90 land som alle jobber for å gi våre gjester gode opplevelser og nye venner. Vår visjon: Vandrerhjemmene skal skape opplevelser og kontakt mellom mennesker, og forståelse for egen og andres kultur og miljø. 
 

Flere bedrifter