På Dovrefjell, i moskusens rike 1007 meter over havet, finner du Furuhaugli – en tradisjonsrik turisthytte hvor du kan bo og spise godt, delta på spennende safarier og smake på produktene fra Norges minste bryggeri. I omgi­vel­sene rundt Furu­haugli finner du også flotte muligheter for andre naturopplevelser og aktiviteter, og på vinteren kan du sette på deg skiene utenfor hyttedøren og legge i vei.

I restauranten serverer vi hjemmelagd mat med tilhørende hjemmelagd drikke. Til middag serverer vi både tradisjonelle og mer internasjonale retter fra vår omfangsrike meny, som inneholder alt fra enklere retter til lekre tre-retters menyer med fisk og vilt.

1007 meter over havet finner du også Norges minste bryggeri. Furuhaugli nanobryggeri er et håndverksbryggeri i ordets rette forstand – her gjøres alt for hånd. Vi forsøker å bruke kortreiste ingredienser der det er mulig, og i restauranten finner du alltid et utvalg av produktene våre.

Hos oss kan du overnatte i rom, hytter og på campingplassen, og vi har også badestamp med luftdyser, som er svært populær om vinteren, men kan også leies om sommeren. I trollskogen er det satt opp benker og bålplass for fri bruk. Barna har eget lekeområde med sklie, husker, klatrevegg og sandkasse. Vi har også ballbinge med fotballmål.

Vi arrangerer også moskussafari og elgsafari. Hva med å kombinere overnattingen hos oss med noe godt å spise, og en moskussafari dagen etter?


Hadde et fantastisk opphold,skulle gjerne vært noen dager lenger.Flott, ren og komfortabel hytte med himmelsk beliggenhet. Maten som ble servert i kafeteriaen var fantastisk, fjellfisk, røkt harr, hjemmelaget og vellaget mat. Hyggelig vertskap og betjening.
— Ellen S, TripAdvisor

 
 

Flere bedrifter