www.dovregubben.com · info@dovregubben.com · Telefon 61 24 29 17

KAFEEN

I kafeen med sitt spesielle interiør og atmosfære serverer vi hjemmelaget mat som er tilberedt etter gode, norske mattradisjoner. Det er på maten du vil merke den største forskjellen  i forhold til andre steder. Har vi Norges beste rømmegrøt og rømmevafler?- noen påstår det, prøv selv.

Overnatting

Hos oss bor du komfortabelt og rimelig i våre leiligheter og hytter som holder meget høy standard, som har ett eller to soverom med 2 senger på hvert soverom, dusj, toalett, kjøkken med kjøleskap og alt kjøkkenutstyr. I stua er det salong, peis og TV. Her er det så koselig som det skal være i en hytte på fjellet.

GALLERI DOVREGUBBEN

Galleri Dovregubben ble bygd til ære for kunsthåndverkeren Rakel Onsum Berg, og er et kunst- og  håndverksmuseum med permanent utstilling av billedteppene til Rakel. Galleriet har også salgsutstilling av gjestene billedkunstnere. Det tilbys omvisning i galleriet, og du får en grundig innføring i Rakel Onsum Berg kunstervirke og de historiske omgivelser galleriet er plassert i.


Deilig middag langs E6 på Dovrefjell. Her serverer de den beste rømmegrauten jeg har spist. Kan også anbefale både saltkjøtt og kjøttkaker. Anbefaler også å avslutte med rømmevafler.
— tronder, TripAdvisor